Over ons

Ons verhaal

Paul de koker is een jong dynamisch bedrijf met, zorgvuldig geselecteerd, gemotiveerd personeel. Een ieder met z’n eigen specialiteiten. 
Paul de Koker verhuurt mobiele toren- en telekranen, autolaadkranen, vrachtauto met dieplader en heftrucks. Tevens beschikken wij  over een ruim assortiment hijsgereedschappen, manbakken, containers en overige verhuurmiddelen.

Paul de Koker kraanverhuur, het bedrijf waar u als klant op nummer één staat. Wij vinden service en persoonlijk contact zeer belangrijk. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.
Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Ons team bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde machinisten. Zij hebben jarenlange ervaring in de branche. Onze machinisten zijn all round en kunnen met alle machines overweg. Dit zorgt ervoor dat het wagenpark zeer uitgebreid is en wij veelzijdig op elke klus inzetbaar zijn. Het team is goed op elkaar ingespeeld dit merkt u meteen als u de kantine binnenstapt en ‘de jongens’ er zijn.

Hoe is dit nu allemaal ontstaan?  

Het bedrijf is in september 2008 door Paul zelf opgericht. Het kranen werd er, bij Paul, met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan is hij werkzaam geweest bij zijn vader. Toen Paul in 2008 zijn eigen ideeën wilden ontplooien en vormgeven is hij voor zichzelf gestart met de Liebherr MK80, een mobiele torenkraan. Al snel hierna volgde er een telescoopkraan, de Faun.

Paul heeft altijd geroepen dat hij ‘klein’ wilde blijven. “Je klanten kan je immers het beste zelf helpen. Je bent flexibel, denkt mee, werkt mee met de andere mensen op de bouw. Je levert een service” aldus Paul.
Deze persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat er al snel een leuke, gevarieerde en stabiele krantenkring ontstond. Dit allemaal tijdens de recessie waar iedereen last van had. 

Paul groeide!

Het eerste vaste personeelslid werd aangenomen.

Een telescoopkraan, een 40 tons Liebherr, volgde. Deze was nodig om de wat kleinere klussen goed uit te voeren.
De Mercedes Atego bakwagen, met 28 tm autolaadkraan, werd ingezet voor transportklussen. 
Dat smaakte naar meer en een gloednieuwe Scania autolaadkraan werd ontworpen en aangeschaft.

Ondanks dat de Liebherr MK80 nog prima functioneerde, kwamen we soms net een paar meter te kort. Dit heeft Paul opgelost door de aanschaf van een nieuwe Liebherr MK88, een mobiele torenkraan met, in plaats van 42 meter, 45  meter giek.

Ondertussen werken er zes vaste jongens en een paar vaste invalkrachten bij Paul de Koker, allemaal met veel inzet en plezier in hun werk. Het wagenpark bestaat tegenwoordig uit een viertal mobiele telekranen, tweetal mobiele torenkranen, tweetal vrachtwagens met autolaadkraan en een trekker met dieplader erachter.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag. Bekijk de website of bel of mail ons.

Onze partners en klanten